Uzmanlık Alanlarımız

Markaların büyüme partneri.

Uzmanlık
Alanlarımız

Sitenize gelen trafiği analiz edin, izleyin & anlamlandırın.

Neden daha fazla dönüşüm alamıyorsunuz?

Doğru PPC Ekibi ile Satış Getirilerinizi Arttırın

Reklam Stratejisi & Analiz

Sadece sizin değil, rakiplerinizin de reklam stratejilerini analiz ediyoruz. Bu analizler sonucunda güçlü ve zayıf yönlerinizi belirleyerek, bu alanları güçlendirecek ve rakiplerinizin önüne geçmenizi sağlayacak stratejiler geliştiriyoruz.

Programatik Reklam Yönetimi

En son teknolojileri araştırıyor ve bunları en verimli şekilde kullanabilmeniz için entegre ediyoruz. SEO stratejileri ile rakiplerinizden bir adım önde olmanızı sağlıyoruz. İşte sunduğumuz hizmetler:

Kurulum & Engtegrasyon

Reklam hesaplarınızın kurulumları, ölçümleme ve veri tutma araçları gibi tüm teknoloji altyapınızı kurguluyoruz.

Kreatif Üretimi & Optimizasyonu

Reklam kreatiflerini üretiyor, analiz ediyor ve optimize ediyoruz.

Teknoloji & SEO

Anahtar Kelime Analizi

Arama motorlarında üst sıralara çıkması için gerekenleri biliyor ve uzmanlıkla uyguluyoruz. Bu nedenle, işe her zaman anahtar kelime araştırması ile başlıyoruz. Belirli bir konuya dair arama motorlarında en çok aranan kelime ve kelime gruplarını tespit ediyor ve sizi bu doğrultuda yönlendiriyoruz.

Keyword Tracking

Yaptığımız çalışmalar sonucunda belirlediğimiz anahtar kelimeleri özel yazılımlara yükleyerek düzenli olarak izliyoruz. Bu sayede, rakiplerimize karşı pozisyon değişikliklerini takip edebiliyor ve gerektiğinde stratejilerimizi hızla güncelleyebiliyoruz.

Backlink Analizi

Kendi sitemizin ve rakip sitelerimizin aldığı backlinklerin performansını incelemek de görevlerimiz arasında yer alıyor. Doğru yapılan backlink analizi, backlink çalışmalarınızdan yüksek verim almanız için kritik öneme sahiptir. Backlinklerden maksimum performans elde etmek için titizlikle çalışıyoruz.

On-Page Optimizasyon

Anahtar kelime araştırması, meta etiketler, başlık-açıklamalar, URL yapıları ve içerik analizleri gibi on-page optimizasyon çalışmaları yapıyoruz.

İçerik Analizi

Sitenizi arama motoru sonuçlarında üst sıralara taşımanın en önemli unsurlarından biri, markanıza uygun içerik üretmektir. Sitenizi detaylı bir şekilde analiz ederek hangi tür içeriklerle daha iyi sonuçlar elde edebileceğinizi belirliyoruz. 

Ölçümleme & Raporlama

Pazarlama teknolojileri konusunda uzman ekibimiz sayesinde, potansiyel müşterilerinizin davranışlarını analiz ediyor, anlıyor ve optimize ediyoruz. 

Rakip Analizi

SEO’da en kritik unsurlardan biri, rakiplerinizi sürekli izlemektir. Sadece sizin değil, tüm rakiplerinizin adımlarını detaylı bir şekilde analiz ediyor ve konumlarını değerlendiriyoruz. Bu incelemeler sonucunda, sitenizi ve uygulamanızı daha iyi yerlere taşıyacak stratejilerimizi sizinle paylaşıyoruz.

Yapay zeka ile yenilikçi projeler geliştirelim.

Markanızı analiz ediyor ve ihtiyaçlarınızı çıkartıyoruz. Bu doğrultuda özel yapay zeka çözümleri geliştiriyoruz. İşte bazı hizmetlerimiz:

AI Chatbot

Websitenize gelen trafiği efektif olarak kullanabilmek çok önemlidir. Dönüşüm oranındaki artış on binlerce dolar kara sebep verebilir. Markanızı ve ürünlerinizin bilgisi ile geliştirilmiş, sitenize giren kullanıcıları dönüşüme ikna edecek chatbotlar hazırlayalım. Bir örnek: Myastra.

Fine-Tune Modeller

Markanızın ihtiyaçlarına özel olarak eğitilmiş modeller geliştiriyoruz. Doğru LLM modelini seçiyor ve fine-tune ederek kullanımınıza uygun hale getiriyoruz.

Prompting Danışmanlığı

Promptları optimize etmek ve iyileştirmek için prompt mühendisliği teknikleri kullanmak, LLM’lerin performansını %15 oranında artırabilir (Reynolds & McDonell, 2021). Doğru prompt kullanıcı ile daha verimli ve daha başarılı işler yapabilirsiniz. Oluşturduğumuz dökümante edilmiş eğitimler ile tanışın.

Özel Projeler

KPI’larınıza uygun LLM modellerini efektif kullandığımız projeler üretiyoruz. Aklınızda özel bir proje mi var? Bizimle iletişime geçin. Daha önce yaptığımız çalışmaları keşfedin.

Özel Projeler

Manychat & PPC

Myastra için Manychat aracını kullanarak Instagram sayfaları için bir proje geliştirdik. Astroloji platformu Myastra’ya burcu ile ilgili yorum atan herkese burç yorumları otomatik gitti.

KAIZEN Custom Model

KAIZEN’in outreach kampanyalarında kullanması için potansiyel markayı analiz eden ve KAIZEN teknolojisi ile ortak noktalarını bulan bir model geliştirdik. Böylelikle çalışmaların verimi gözle görülür olarak arttı.

Etkileyici web siteleri geliştiriyoruz.